27/12/2014

Választások


Részemről ma bármi. Kikapcsolom a fejemben a szülőt és próbálok csak magam lenni. Nem várni semmit és leginkább azt elfogadni, ami van, ami alakul. Nahát, ez így olvasva egyszerűbben hangzik. Azért részben működött. Ha más nem, rövidebbek voltak, hamarabb elmúltak a csalódások. És nem, nem ezekkel a szavakkal terveztem. Egyszerűen csak éreztem, hogy ez ma az én napom, ma ismét van bennem erő, hogy a jobb megoldást válasszam és lecsaptam rá. És tényleg jó nap lett.
Giccsgyűjteményünk újabb gyöngyszeme


Átjöttünk horgonyozni a Play Francesa-ra megint. A régi (ez a szó egy kicsit átértékelődött a szótárunkban mostanában), ismerős hely! Milyen más volt most megérkezni. Az öbölbe érkezéskor üdvözöl a szomszéd hajóról az új/leendő francia barátunk, Jean-Philippe. Újabb kisgyerekes család a láthatáron.
Miután lehorgonyozunk és Tomi is abszolválja a szokásos ellenőrző merülést, ebédelünk egyet, aztán irány a part. Amíg várjuk, hogy elhúzzanak a (hangos zenét szolgáltató) turista katamaránok, fürdünk egyet. Nem mintha nagyon kívánnánk a vizet, akkor kánikula azért nincs, de Tomi állítja, hogy ez jó. Igaza van. Ha az utána állapotot vesszük. És végül kiérünk a partra, gyíkokként fekszünk bele a meleg homokba, az elmúlt napok monitormérgezését kiheverni. A napot Jean-Philippe és Simona (a nagyobbik lánya) csatlakozása hozzánk teszi teljessé.
Jó szomszédság

No comments:

Post a Comment